Aktuális

Körömlakkozásért tartóztatták le

Egy amerikai nő egy repülőjáraton lakkozta ki a körmeit. Leszálláskor rendőrök várták a reptéren…

Körömlakkozásért tartóztatták leA Los Angelesben élő Jeanie Daniels néhány napja Houstonba repült, meglátogatni a barátját – számolt be róla a CBS News. A repülőn akarta kilakkozni a körmeit, amihez engedélyt is kért a körülötte ülő utastársaktól, nekik pedig semmi kifogásuk nem is volt ez ellen.

Amikor azonban nekilátott a lakkozásnak, az egyik légiutas-kísérő megkérte, hogy hagyja abba, mert zavarja vele a többi utast. A nő ekkor a repülőgép mosdójába ment, hogy ott fejezze be a körömfestést, ám egy másik stewardess oda is követte és kolléganőjénél jóval agresszívebben követelte, hogy azonnal hagyja abba, amit csinál.

Az incidenst követően a nő visszaült a helyére, a második stewardess azonban tovább folytatta a vitát, mely végül az üvöltözésig fajult.

Amikor a gép leszállt, két rendőr fogadta Danielst, akik letartóztatták azzal a váddal, hogy megpróbálta megütni a légiutas-kísérőt. A nőt beszállították az egyik helyi kapitányságra, és több órán át benn is tartották, de kihallgatása során sikerült tisztáznia magát a vád alól, így végül elengedték. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top