Aktuális

“Kipróbálnám az erőmet egy falmászóteremben”

Az elsőre szigorú külsejű Gáborról hamar kiderül, hogy afféle tipikus kamasz, aki bár vagány, nagyon is érzékeny.

A tizenhét éves Galyas Gábor Tiszadobon él négy testvérével. 10. osztályos, hegesztőnek tanul. Mint tanárai elmondták, közepes képességű, ám gyorsan hozzátették: csak a tanulásban! Életvidám, „csupa ritmus és zene”-srác. Kedves humorú, tisztelettudó, igazi NAGYTESTVÉRE a húgának és két öccsének. Szívesen vállalja a „társaság motorja” szerepet, de mindig tudja, hogy hol a határ. A sportban is jó, de még sosem járt falmászóteremben, ezt szívesen kipróbálná. 

ŐK JELENTKEZTEK A KÍVÁNSÁG TELJESÍTÉSÉRE:

„Kipróbálnám az erőmet egy falmászóteremben”Molnár Tibor
Barlangrend

„A Barlangrend szabadtéri (elsősorban mászó) sportokat kedvelők laza baráti köre. »Teljesítünk egy álmot?« – Ezt írtam a levelezőlistánkra, és órákon belül harminc barátom válaszolt, hogy szívesen részt venne a megvalósításban vagy anyagilag támogatná a kezdeményezést. A helyszín az ország legnagyobb mászóterme, a Spider Falmászó és Boulder Klub lenne. Azt ajánljuk Gábornak, hogy hozza magával egy barátját, testvérét vagy ismerősét, akivel szívesen mászna együtt. A mászás után valamelyikünk lakásán saját készítésű vacsorával várjuk a vendégeinket. Szombaton délelőtt, ha Gábornak van hozzá kedve és az időjárás is alkalmas rá, ellátogatunk az egyik közeli sziklamászó-iskolába (vagy az Üröm határában lévő Róka-hegyre, vagy a Csobánka melletti Oszolyra), ahol vendégeink ízelítőt kaphatnak a sziklamászásból.”


„Kipróbálnám az erőmet egy falmászóteremben”Máté Adrien

„Ahogy végignéztem a kívánságokat, szívem szerint az összes kívánságot teljesíteném, pláne, hogy egyik se volt a földtől elrugaszkodott nagy kérés, sőt, egyik-másikat meg is könnyeztem. Amikor láttam ennek a fiatal fiúnak a kérését, valahogy az jutott eszembe, hogy minden reggel egy nagy bevásárlóközpont mellett megyek el kocsival, ahol hirdetik, hogy »falmászás itt«! Soha nem gondoltam volna, hogy valakinek ez az információ talán élete álma. Ezért gondoltam, hogy talán ilyen egyszerűen soha nem lesz alkalmam valakinek az álmát teljesíteni. Nem gondoltam végig, hogy ezt hogyan lehetne kivitelezni, egyszerűen csak rányomtam a segíteni szeretnék gombra… És most várom, hogy én legyek az igazi nyertes, aki nemcsak valakinek az álmát teljesítheti, hanem az én álmom is teljesülne azzal, hogy valakit boldognak láthassak, ha csak egy nap erejéig is.”

A(z) “Ki segítsen Galyas Gábornak?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Molnár Tibor


Vissza a többi kívánsághoz!

Gábor kívánságának közvetítésében és további gyermeksorsok jobbra fordulásában segít:

Volt Állami Gondozottak Országos Egyesülete

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top