nlc.hu
Aktuális
“Úgy megnéznék egy biliárdversenyt!”

“Úgy megnéznék egy biliárdversenyt!”

Sosem lehet tudni, hogy mi az, ami egy sok rosszat megélt, hallgatag gyereket egyszer csak "megnyit". Andrásnak a biliárd segített.

András nagyon gátlásos, nehezen kommunikáló fiú, három testvére van. Amikor elkezdett járni a Volt Állami Gondozottak Egyesületének délutáni foglalkozásaira, évek teltek el úgy, hogy nem is szólt senkihez. Aztán amióta a kis tiszadobi közösség kapott egy biliárdasztalt, végre ő is talált egy olyan elfoglaltságot, amiben igazán sikeres. A biliárd segített neki kapcsolatot teremteni a többiekkel, felszabadulttá válni. A fiú annyira megszerette a játékot, hogy most már továbblépne: szeretne megnézni egy biliárdversenyt, vagy akár indulni rajta.

ŐK JELENTKEZTEK A KÍVÁNSÁG TELJESÍTÉSÉRE:

„Úgy megnéznék egy biliárdversenyt!”Petres Tamás
Magyar Biliárd Szövetség, Szegedi Biliárd SE

„Az oldalukon olvastam a tiszadobi Antal András nevű fiúról, akinek vágya, hogy megnézhessen egy biliárdversenyt, vagy elindulhasson rajta. A Poolbiliárd Szakág alelnökeként segíteni szeretnék, hogy eljuthasson hozzánk egy országos versenyre, ahol a magyar biliárdélet színe-java ott lesz.”

Te is segítenél Andrásnak? Jelentkezz! Küldd el neved, telefonszámod és a választott gyermek nevét a 33kivansag@nlcafe.hu címre!

Ezzel vállalod, hogy amennyiben a Nők Lapja Café olvasói arra szavaznak, te légy a „jó tündér”, teljesíted a kívánságot.
A részvételi szabályzatot ITT találod.

 

Vissza a többi kívánsághoz!

 

András kívánságának közvetítésében és további gyermeksorsok jobbra fordulásában segít:
Volt Állami Gondozottak Országos Egyesülete

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top