Aktuális

“Szeretném, ha egy stylist felöltöztetne”

Dorina kész "modell", ő az a gyerekek közül, akit egyáltalán nem zavart, hogy fotózzák, sőt! Bár alig lát, ruháit nagy gonddal válogatja reggelente. Arra vágyott, hogy egyszer egy profi stylist adjon neki tanácsokat.

Dorina már a folyosón igazgatja a pólóját, hogy a lehető legjobban álljon a fotózáson. Hajában szívecskés hajpánt: mint mondja, mindent szeret, ami csillog. Kérdezem, hogyan válogatja reggel a ruháit, azt mondja, sorban veszi fel, az alapján, melyik volt régebben rajta. Miközben kattog a gép, sokszor megigazítja a haját, de azért szégyenlősen mosolyog mellé. Minket csak homályosan lát: ritka szembetegsége, látóterének erős beszűkülése miatt a Gyengénlátók Általános Iskolájának tanulója. Nagyon tehetséges a zenélésben, éneklésben, hetente többször zeneiskolába is jár. Tanárai ezért remélik, nem lehetetlen, hogy egyszer a színpadhoz kösse a hivatása.

A Marie Claire magazin azonnal vállalta, hogy segít Dorinának, megmutatja neki, milyen egy igazi fotózás, amikor stylist mellett fodrász és sminkes is foglalkozik a modellekkel. Meghívták Dorinát a következő divatanyag előkészítésére: a kislány itt felpróbálhat többféle ruhát, és egy napra ő is topmodellnek érezheti magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top