Aktuális

Nem akarok tovább szerető lenni!

Kedves Lilla! Huszonnégy esztendőn át éltem egy rossz házasságban, felneveltem a lányaimat, azután nagy nehezen elváltam. Azt hittem, soha többé nem akarom senkivel megosztani az életemet.

Nem akarok tovább szerető lenni!Ám nem sokkal később találkoztam a netes társkeresőn egy férfival. Mindenről nagyon jól tudtunk beszélgetni, de mivel házas volt, nem szorgalmaztam, hogy találkozzunk. Ő azonban szeretett volna látni engem, és én szembetaláltam magam egy magas, jóképű pasival. Rögtön eszembe jutott, amit a férjem sulykolt belém: „Nem vagy jó semmire!” Fel is tettem magamnak a kérdést, ugyan mit is akarna ez a pasi tőlem? Mégis belementem a kapcsolatba, és folyamatos megerősítést kaptam, hogy igenis ízig-vérig Nő vagyok. Azóta éljük ezt a tébolyult szerelmet. Már az elején világosan közölte, hogy nem akar elválni, tehát tudtam, mit vállalok. Csak azt nem gondoltam, hogy ennyire nehéz lesz. Lelkileg nagyon közel kerültünk egymáshoz. Amit nagyon tisztelek benne, hogy soha egy rossz szót nem szól a feleségéről. Viszont nekem is azt mondja: semmivel sem szeretlek kevésbé vagy jobban, mint a családomat. Még a nyaralásuk alatt is ír sms-t: „Szeretlek, hiányzol!” Nagyon nehezen tudom már kezelni ezt a helyzetet. Mit tegyek?
Ani

Kedves Ani!
Szálljon ki ebből a kapcsolatból, amilyen gyorsan csak lehet! Különben tönkreteszi magát, és örökre egyedül marad. Eszembe jut egy kedves, régi ismerősöm, egy bűbájos nő, aki tizenvalahány évig rajongott egy házasemberért, és gyakorlatilag másról sem szólt az élete, mint hogy egész héten a férfira várt. Örült, ha jutott neki néhány órányi figyelem és egy morzsányi szex, miközben a feleség már a harmadik gyereket szülte a férfinak. Legyen ennél önzőbb! Áldozta már fel magát éppen elég ideig az előző házasságában. Most már fordítson a kockán! Ennek a szerelemnek megvolt a maga szerepe az ön életében, megmutatta, hogy Ön nagyon is sugárzó nő, és bármikor boldoggá tud tenni egy férfit. De ezzel vége is. Ne szenvedjen fölöslegesen! Ez a férfi, ahogy ő maga is állítja – megjegyzem, tipikus csajozós szöveg, ettől még „becsületesebbnek” látszanak a neten vadászó férfiak, pedig dehogy! –, soha nem fogja felrúgni a kényelmes családi életét. Vagy nem elég erősek hozzá az érzelmei, vagy ami az önök esetében valószínűbbnek tűnik, tényleg nagyon jó a kapcsolata a feleségével. Kérdés, hogy akkor mit keres az Ön ágyában hetente háromszor? Két tippem van. Az egyik: a szenvedélyes szexet. Nem mintha az otthoni nem lenne kielégítő, csak hát ez más. Egy új, gyönyörűséges csoda. A másik: nincs az a férfi, akit ne motiválna, ha egy nő az ő hatására nyílik ki, válik Igazi Nővé. Semmi nem hizlalja ugyanis jobban a férfiak egóját, mint ha istenként tekintenek rájuk. De ne feledje: bármennyire jól kijönnek is egymással, a férfi valóságos élete mégiscsak otthon, a családja körében zajlik. Az önnel töltött órák – bármilyen fájdalmas is szembenéznie ezzel – csupán izgatószert jelentenek számára. Önnek viszont elsősorban érzelmi biztonságra lenne szüksége. Keresse hát meg! Sikerülni fog.

Problémás a szerelmi élete? Írjon nekem! Várom leveleiket a lilla.koronczay@sanomamedia.hu e-mail címen. Rovatunk legközelebb a 2012/15. számban jelentkezik.

 

A cikk nyomtatásban a Nők Lapja e heti számában jelent meg. 

Nem akarok tovább szerető lenni!A legfrissebb szám tartalmából: 

  • Kovács Ági: Számomra fontosabb a családom, mint a karrierem
  • Variációk fasírtra
  • Nem akarok tovább szerető lenni!
  • Harcsa Veronika: Nem érdekel a biztonsági játék
  • Vágó István: sok időt szán barátokra, utazásra
  • Mi az a „zöldáram”?
  • Szuperérzékeny vagyok?

Ha előfizetnél a lapra, itt és most megteheted!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top