Aktuális

33 kívánság – már több mint tízezer szavazat!

Segíteni másoknak, segíteni rászoruló gyerekeknek: ennél egy jobb dolog van: ha megindul a dominósor, és egy kis ötletből nagy megmozdulás lesz. A 33 kívánságban családok, baráti társaságok, intézmények egymást erősítve igyekeznek mind jobbat és többet adni.

Alig több, mint két hete indítottuk útjára a 33 kívánság akciót (még két napig lehet szavazni), és azóta csupa olyan dolog történik, ami minket is meglep. Ezt már nem terveztük, nem tervezhettük el előre.

33 kívánság - már több mint tízezer szavazat!

Nem tudhattuk persze azt sem, hogy hányan fognak jelentkezni, milyen emberek, milyen cégektől, milyen országokból, de ami igazán lelkesítő, az a felajánlók ötletessége. Sokan vannak, akik nem a szabályok szerint pályáztak, hanem – jó értelemben – megbontva azokat, mást, máshogyan akarnak adni. Mert ők arra képesek, mert az ő életük más ponton, más módon kapcsolódhat annak a sorsával, aki a segítséget kéri. 

És a Nők Lapja Café olvasói hihetetlenül kreatívnak és jó szándékúnak bizonyultak.

A cikk folytatásához kattints!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top