Aktuális

Küldj személyes üzenetet édesanyádnak!

Elégszer mondod neki, mennyire fontos? Legalább évente egyszer, anyák napján biztosan meg kell köszönnöd neki, hogy vagy, és mindazt, amit érted tett. Ebben idén mi is segítünk neked!

Küldj személyes üzenetet édesanyádnak!Május első vasárnapja hagyományosan az anyukák, nagymamák ünnepe, de idén először személyes, csak neki szóló üzenettel lepheted meg őket anyák napján a Nők Lapja Café segítségével.

Május 2-ától többféle módon is köszöntheted szeretteidet: küldhetsz videoüzenetet, amelyben sztárok segítenek tolmácsolni – érzelmes, kedves vagy vicces módon –, mennyire fontosak neked.

Egyszerűen kattints csak ide, válaszd ki, kinek a videójával köszöntöd édesanyádat, majd írd hozzá személyes soraidat. Mi pedig gondoskodunk róla, hogy szeretteid időzítve, május 6-án, anyák napján kapják meg az üdvözletet.

De ha szeretnéd, csodaszép képeslapot, és alkalmi arcképeslapot is továbbíthatsz oldalunkon. Akik pedig a saját készítésű ajándékokra szavaznak, azok letölthető és kinyomtatható meglepetést találhatnak anyák napjára.

Kattints ide, és már ki is választhatod, te mivel kedveskedsz édesanyádnak, nagymamádnak!

Közben elindult anyák napi pályázatunk: várjuk a te legkedvesebb gyerekkori történetedet is, és a legjobbakat közzétesszük a Nők Lapja Cafén – erről itt olvashatsz bővebben!

 

Küldj személyes üzenetet édesanyádnak!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top