Aktuális

Belesült az anyák napi énekbe a Csillag Születik énekese

Arra kértük a Csillag Születik énekesét, hogy idézze fel legkedvesebb emlékét édesanyjáról.

 
Elsírta magát a templonba Szirota Jennifer
 
Elsírta magát a templonba Szirota Jennifer

„Pici korom óta imádok énekelni, és már az óvodában is minden ünnepségen felléptem. Emlékszem, hatéves lehettem, amikor énekelnem kellett anyák napja alkalmából a templomban. Viszont ez nem egészen sikerült, mivel ott volt édesanyám és a nagymamám is. Képtelen voltam rá, hogy végigénekeljem a dalt. Nagyon meghatódtam, ezért csak az első mondatot sikerült elénekelnem. A nagymamám odajött értem, a helyemre kísért és vigasztaltak az édesanyámmal, mire én megöleltem anyát, és elmondtam neki, hogy mennyire szeretem őket!

Te mivel leped meg édesanyádat?
Válassz itt egy videoüzenet, és küldd el neki, mi pedig gondoskodunk róla, hogy pontosan anyák napján kapja meg! 

Amikor hazaértünk, nagyon lelkiismeret-furdalásom volt, hogy nem sikerült elénekelnem a dalt. Ezért gyorsan összeszedtem magam, összehívtam a család minden tagját, és leültettem őket az udvaron. Majd felálltam a lépcső legfelső fokára, és énekelni kezdtem az anyák napi dalt, és a végen odaadtam anyukámnak egy csokor orgonát!

Azt tudni kell, hogy azért nem csak anyát hívtam oda, mert már akkor imádtam csillogtatni a tudásomat több ember előtt! (Persze ez vicc.) De itt a fő célom nem ez volt, hanem az, hogy anyukámnak örömöt szerezhessek, és hogy ne csak a virággal, hanem a hangommal is megajándékozhassam őt, és megköszönhessem neki mindazt, amit értem tett. És hogy van nekem.”

Neked is biztosan van saját történeted édesanyádról – írd meg nekünk, és megjelentetjük! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top