Aktuális

Bereczki élőben is kekec

Miközben zajlott a szavazás, az első, "versenyen kívüli" kívánság már teljesült is a TV2 jóvoltából. Két, nevelőszülőknél élő kislány találkozhatott megasztáros kedvencével.

Károly Timi és Hajni azt kérték a 33 kívánságtól, hogy részt vehessenek a Megasztár című műsor felvételén, és ha lehetséges, találkozhassanak Farkas-Jenser Balázzsal, az egyik versenyzővel. Szerdán kaptuk a telefont, hogy pénteken már mehetnek is, úgyhogy Abonyban az egész család autóba vágta magát, és az élő műsor felvételén már ott is ültek apustól, öcsistől közvetlen a zsűri mögött!

„Csodálatos volt, fantasztikus, köszönjük szépen – mondta az anya ma a telefonban. – Aranyos volt a zsűri, végig bohóckodott. Bochkor is kedves, a Mariann meg szakmailag megfoghatatlan. A Bereczki kicsit kekec volt, lehúzta a Balázs teljesítményét, de a Mester Tamás megvédte.”
A lányok bemehettek a színfalak mögé, ahol Farkas-Jenser Balázs körbevezette őket, sőt mint halljuk, „megölelte a lányokat és még fotózkodott is velük”.

A Károly-Szabó család nyomta is az sms-eket a szünetben az énekesre és Radics Gigire, a másik nagy kedvencre, aki naná, hogy szintén „csodálatos volt”!

Nézd meg a háromgyermekes család és a média nagy találkozásáról készült videót!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top