Aktuális

A gondtalan nyaralás titka

Végre megérkezett a nyár, és vele együtt a megérdemelt pihenés és kikapcsolódás a strandon vagy a vízparton! Hogy a nyaralás igazán gondtalanul teljen, a túlélőcsomagból semmiképp nem hiányozhat egy tökéletes fürdőruha, egy pár csinos papucs, egy elegáns strandkendő, a bőrödnek megfelelő naptej, egy izgalmas regény és egy óriási színes strandtáska, amibe minden belefér... de nem felejtettél el valamit? Hiszen az igazán felszabadult strandolás a sima lábakkal kezdődik!


Biztosak vagyunk benne, hogy Te sem szeretnéd a várva várt pihenést mindennapi szőrtelenítéssel elrontani annak érdekében, hogy lábaid tökéletesen simák maradjanak. Ráadásul a gyakori szőrtelenítés sok nőnél bőrirritációt okozhat, aminek következtében még kevésbé vágynak a strandra.

Ahhoz, hogy a szőrtelenítés ne okozzon többé problémát, nyaralás előtt ne felejtsd el bepakolni az új Philips SatinSoft epilátort, amely amellett, hogy maximálisan alkalmazkodik az igényeidhez, védi és ápolja bőrödet. A nedves és száraz használat lehetővé teszi, hogy a számodra legkényelmesebb epilálási formát válaszd, míg a hipoallergén ezüstion tárcsák kialakításuknak köszönhetően megvédik bőrödet az irritációtól. A bőrápolást a hámlasztó kefe teszi teljessé, hiszen amellett, hogy megkönnyíti az epilálást, használata selymessé és ragyogóvá varázsolja a bőrt. És ha váratlanul kell a gyors segítség, a SatinSoft akkor is tökéletes társ: vezeték nélkül még a legváratlanabb helyzetekben is bármikor, bárhol használhatod! 

A gondtalan nyaralás titka

 

Így már nincs más dolgod, csak hátradőlni a napozóágyban, és élvezni a nyarat és a napsütést gondtalanul, selymesen sima lábakkal!

A nyár esti bulihoz már beszerezted a tökéletes ruhát, de a cipő még hiányzik? Segítünk, hogy a cipővásárlás többé ne okozzon gondot: Vásárolj Philips epilátort, vegyél részt nyereményjátékunkban, és ha szerencsés vagy, 1 millió forint értékben vá­logathatsz Salamander cipők közül!

 

Részletekért látogass el a www.philips.hu weboldalra!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top