Aktuális

Gyorsrandi, kizárólag vékonyaknak

Egy amerikai társkereső iroda szerint a méret igenis számít. Gyorsrandijaikon ezért nem vehetnek részt 38-asnál nagyobb ruhamérettel rendelkező nők.

Gyorsrandi, kizárólag vékonyaknak Egy villámrandikat szervező New York-i cég legújabb szolgáltatása a Skinny-Minny randi, mely abban különbözik egy normál gyorsrandis esttől, hogy azon maximum 38-as méretű nők vehetnek részt, pasik viszont bármilyen testalkattal jöhetnek – számolt be róla a Daily Mail.

A jelentkezők ruhaméretét bemondásra nem hiszik el: belépés előtt a bejáratnál a személyzet egyik tagja ellenőrzi azt. A cég a szolgáltatással azoknak a férfiaknak akar kedvezni, akik kizárólag vékony testalkatú nővel tudnak elképzelni párkapcsolatot.

A kezdeményezés még csak a második alkalomnál jár, ám máris jókora felháborodást váltott ki. Az iroda tulajdonosa, Amber Soletti viszont sajtónyilatkozataiban azzal védekezik, hogy igenis igény van ilyen szolgáltatásra, az online társkeresés során ugyanis sok nő vékonyabbnak hazudja magát, és csak a személyes találkozáskor derül ki, hogy valójában milyen, ellenben ezeken a gyorsrandikon a férfiak azt kapják, amit keresnek, de a női résztvevők is eleve jobb esélyekkel indulnak, hiszen egy kritériumnak – nevezetesen, hogy legyenek vékonyak – máris megfelelnek.  

Ugyanez az iroda egyébként olyan villámrandikat is szervez, melyekkel elsősorban azokat a nőket akarják kiszolgálni, akik magas partnerre vágynak. Ezekre az estekre csak 185 centiméternél magasabb férfiak léphetnek be. És igen, a bejáratnál magasságmérés van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top