Aktuális

Jégesővel jönnek a zivatarok

A kellemes meleg időjárás marad, de a héten az ország nagy részén kapunk kiadós esőt.

Jégesővel jönnek a zivatarokA ragyogó hétvégi időjárás után esős időre készülhetünk, északkeletre, keletre komolyabb gomolyfelhőket jósolt az Országos Meteorológiai Szolgálat. Itt délután záporok, zivatarok törik meg a jó időt, és mellé viharos szél, esetleg jégeső is érkezhet.

Most nagy lehűlésre szerencsére nem kell számítani, a kellemes, meleg idő marad, 24–29 fok lesz napközben, csak délnyugaton eshet vissza 20 fokra a hőmérséklet. Kedd délelőtt a Dunántúl keleti részén és a Duna-Tisza közén csapnak le zivatarok, majd délután az ország északkeleti részén. Helyenként felhőszakadás és jégeső is előfordulhat.

A hét további részében az ország nagy részén lesz eső, ami a kiszáradt földekre mindenképp ráfér. A nappali hőmérséklet péntekig nagyrészt 21 és 29 fok között marad, és a múlt heti fagy után késő este sem kell készülnünk tíz foknál nagyobb hidegekre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top