Aktuális

“Itt sokkal több emberhez eljutnak az ötletek”

Lehet-e aktuálisabb, hasznosabb egy blog manapság, mint az, amelyik spórolni segít? Házilag készített mosószer, popsitörlő és társai: Annamari, az <a href=http://anyasporol.blog.nlcafe.hu/>AnyaSpórol</a> blog szerzője megmondja, hogyan fogd meg a pénzt.
„Itt sokkal több emberhez eljutnak az ötletek”

„Itt sokkal több emberhez eljutnak az ötletek”Az úgy volt, hogy…
2011 március végén költöztünk be az új lakásunkba, és jelentős mennyiségű forinthitelt vettünk fel, így aztán a gyed és a Férj fizetésével már sokkal kevesebb maradt, mint amikor még a régi, 45 m2-es panellakásban laktunk, és nem volt hitelünk. Egyszóval 2011 májusában a havi jövedelmünk harmada hiteltörlesztésre ment el, így kénytelenek voltunk beosztani a pénzt és tervezni.

Miért épp a Nők Lapja Café?
Mert az NLCafé csatornáin keresztül a közérdekű információk, a spórolással kapcsolatos ötletek, javaslatok és megoldások sokkal több emberhez eljutnak. Minél többen olvassák a blogot és minél több visszaigazolás érkezik, annál boldogabb egy blogger, mert van értelme csinálni, és azt érzi, hogy nincs egyedül azzal a mumussal, hogy spórolni kell, hanem együtt, közösségben lehet megélni ezt az „élményt”. 🙂

Kedvenc bejegyzésed?
Folyékony mosószer, amit itt az NLCafén is a legtöbben néztek meg, a recept egyszerű és nagyszerű!

A legjobb komment?
Hogy vegyek egy helyesírási szótárt! Na jó, a viccet félretéve azok, akik azt írták, hogy milyen szuper egy recept, kipróbálták, és azóta minden ismerőst ezzel „térítenek”. Kell ennél több?!

Merre tovább?
Remélem, hosszabb távon az olvasók is megosztják velem és a többiekkel a tapasztalataikat, ötleteiket és valódi közösség alakulhat ki a blogon. Együtt spórolni jó. 🙂 Mit tartogatok? Szuper recepteket és javaslatokat arra vonatkozóan, hogy hogyan vezessük a családi költségvetést, hol lehet spórolni és hogyan. Egyszerű megoldásokkal és egy kis munkával pénzt takaríthatunk meg. Vissza a gyökerekhez, modern kivitelezésben! Egyúttal tudatosabb vásárlók és környezettudatosabb emberek leszünk.

Böngéssz az AnyaSpórol blogban! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top