Aktuális

A Like után az Akarom gomb jöhet

A jövőben már nemcsak a lájkokat, hanem az akaromokat is gyűjtögethetjük majd a Facebookon. Akarod?

A Tetszik után jön az Akarom gombEgy brit számítógépes szakember, Tom Waddington azt állítja, hogy egy új funkciót fedezett fel a Facebookon, mellyel a közösségi oldal fejlesztői titokban kísérleteznek – illetve most már nem is annyira titokban. Mint azt a programozó blogjában megírta: a Facebook szoftverfejlesztéseit tanulmányozva egy Want – azaz magyarul Akarom – gombra talált rá.

Bár az új funkció egyelőre még nem működik, Waddington feltételezései szerint a Tetszik gombhoz hasonlóan lehet majd használni, mégpedig termékekhez, szolgáltatásokhoz kapcsolódóan. Vélhetőleg tehát az oldalon futó hirdetésekben most is megtalálható Tetszik gomb mellé jön majd az Akarom.

A sajtó érdeklődésére a Facebook illetékesei nem cáfolták, igaz, nem is erősítették meg az új opció létezését, ugyanakkor a blogbejegyzés megjelenését követően rövid időn belül eltávolították a Waddington által felfedezett kódot. Ez pedig bizony arra utal, hogy a szakember valóban egy kulcsfontosságú fejlesztésre bukkanhatott rá, idő előtt. Hogy mi lesz belőle, meglátjuk… 

Te akarsz Akarom-ot?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top