Aktuális

A nők olcsóbban vehetnek autót!

Jóval többet engednek az eladók az árból egy flörtölő nőnek, mint egy harcias üzletembernek. A női vonzerő még mindig beválik!

A nők olcsóbban vehetnek autót!Ha tutira akar menni egy család az autóvásárlásnál, akkor a feleséget küldi a jó férj az autókereskedésbe. Egy kutatás szerint ha a nők alkudoznak, és persze flörtölnek egy kicsit, biztosak lehetnek abban, hogy kedvezményt kapnak. Persze csak férfi eladóval működik a dolog.

A kísérletben 100 nőt és 100 férfit „teszteltek” autóvásárlás közben, a nők egyértelműen nagyobb sikereket értek el. A flörtölő nők folyamatosan stírölték az eladót, meg-megérintették és rebegették a pillájukat, ha a konkrét árról volt szó. Bejött – akár 20 százalékot le tudtak alkudni a férfi kereskedőtől, ami lássuk be, nem olyan kevés. A kutatók szerint a flörtölés egyszerűen csak erőt és határozottságot sugall, amivel a férfiakat le lehet hengerelni.

Úgy tűnik a női vonzerő még mindig működik, és kedvességgel a nők még mindig le tudják venni a férfiakat a lábukról, még akkor is, ha kőkemény üzletről van szó. Ha viszont a nők voltak az eladók, és az autót vásárló nők túl kedvesek voltak hozzájuk, egy fillérrel sem tudták lealkudni az áhított járművet. Hát, ezen meg nem lepődünk meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top