Aktuális

Elveszett kislányokat mentett meg egy csivava

Már a rendőrség, a tűzoltók és a szomszédok is mind az erdőt járták, hogy megtalálják az elveszett kislányokat.

Elveszett kislányokat mentett meg egy csivavaA csivavákról eddig elsősorban nem a hősies tetteik miatt cikkezett a sajtó, bár egy símaszkos rablót már leszereltek. Most egy Bell nevű kutyus tett ki magáért és megtalált három kislányt, akik elvesztek egy erdőben, írja a Gawker nevű amerikai hírblog. Egy nyolcéves lány az ötéves húgával, a barátnőjével és a kutyájukkal indult sétálni egy közeli erdőben délután, de eltévedtek, és órákon át bolyongtak kétségbeesetten.

Közben már a rendőrség, a tűzoltók és a szomszédok is az erdőt járták a lányok után, hogy megtalálják őket, mielőtt besötétedik. A szomszédban lakú fiú is elindult keresni őket a csivavájával. Az apró kutya szagot fogott, így ő találta meg végül a lányokat.

„Bell kiszagolta őket – mesélte a szomszéd srác. – Elkezdte vadul csóválni a farkát és rohanni kezdett. Amikor elkezdett felugrálni rám, tudtam, hogy közel lehetünk.” Az elveszett lányok édesanyja természetesen rettentő hálás volt a segítségért. Szerinte a kiskutya azért is találhatta meg a lányait, mert sokat játszott velük, így ismerte a szagukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top