nlc.hu
Aktuális
Férje a helyszínen drukkol Drávucz Rita vízilabdázónknak

Férje a helyszínen drukkol Drávucz Rita vízilabdázónknak

A döntőbe jutásért játszik ma a női vízilabda-csapatunk. Drávucz Rita csapatkapitány egyik legfőbb szurkolója férje, Zakiján-Farkas Andor. A női vízilabda-válogatott átlövőjének kedvese az olimpiai elődöntőre utazott ki Londonba, addig otthon nézte a mérkőzéseket – már amelyiket tudta.

Nem kell messzire mennie Drávucz Ritának, ha játékáról értő és előremutató elemzést vár egy-egy mérkőzése után. A női vízilabda-válogatott átlövője a londoni olimpia alatt is számíthat férjére, Zakiján-Farkas Andorra, aki mindig előszeretettel osztja meg észrevételeit a 32 éves sportolónővel. Már ha látja a meccset…

Férje a helyszínen drukkol Drávucz Rita vízilabdázónknak– Sajnos a női vízilabdacsapat első három olimpiai mérkőzéséről lemaradtam, üzleti úton jártam külföldön, és mivel a televíziós közvetítést nem lehetett nézni, bosszantó módon csak a szöveges online tudósítást tudtam figyelni – árulta el Andor, akinek a röplabda a sportja, a vízilabdát inkább csak kipróbálta. – Az amerikaiak elleni nyitómérkőzés alatt ráadásul éppen repültem, a leszálláskor tudtam meg, hogy kikaptak a lányok. Először az oroszok legyőzését láttam a tévében, együtt izgultam végig családtagok és barátok társaságában. Amint vége van a meccsnek, az eredménytől függetlenül mindig írok Ritának, aki általában negyven-ötven perccel később felhív, miután lezuhanyozott, átöltözött, nyilatkozott.

Hogy miről beszél egy vízilabdázónő ilyenkor az urával? Természetesen a vízilabdáról! Andor az a fajta, aki nem csupán drukkerként és férjként, de hozzáértőként is követi, mit csinál kedvese a medencében.

– Kritikus vagyok vele szemben, viszont mindig pozitív kritikát fogalmazok meg, a javát akarom. Tudja ezt ő is, és így könnyebben elfogadja tőlem azt a véleményt is, amelyet esetleg elsőre nehéz megemészteni. Amikor beszélünk, mindig a vízilabda az első, utána jön csak, hogy mi van a másikkal. Hogy mit várok a női vízilabdacsapattól? Babonás vagyok, inkább nem mondok semmit. Na jó, előrebocsátom, érem lóg majd a lányok nyakában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top