Aktuális

Húsvillával futamította meg a betörőt a nagyi

A bűnöző igencsak emberére talált a tűzrőlpattant idős asszony személyében.
Nem hagyta magát
Nem hagyta magát

A 73 éves Margaret Jackson kutyája egyik délután vadul ugatni kezdett a hátsó udvar felé vezető ajtónál. Amikor az asszony kinézett a kertbe, döbbenten látta, hogy egy fiatal fiú ólálkodik ott, betörési szándékkal.

Bár a legtöbb idős hölgy egy ilyen helyzetben vélhetőleg a rendőrséget hívta volna, Margaret úgy döntött, maga intézi el az ügyet. Felkapott hát a konyhában egy húsvillát, majd hirtelen rányitotta az ajtót a betörőre. A fiú azt hitte, könnyen elbánhat a nagyival: meglökte, majd dulakodni kezdtek. A villával felfegyverzett asszony azonban olyan határozottan lépett fel, hogy a fiú menekülőre fogta. Margaret egészen addig kergette, míg át nem vetette magát a kerítésen.

Bár elfogni nem sikerült a bűnözőt, szinte biztos, hogy nem merészkedik többé Jackson házának a közelébe sem. Az asszony pedig annyira fellelkesedett a saját bátorságán, hogy azt tervezi, önvédelmi gyorstalpalót indít, ahol másoknak is megtanítja, hogyan védjék meg magukat egy húsvilla segítségével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top