Aktuális

Csütörtökön beköszönt az ősz

Nyugaton 13 fokra hűlhet le az idő, és a vízálló szerelést is érdemes előbányászni a szekrényből.

Csütörtökön beköszön az őszMa még többnyire derült, napos idővel kényeztet minket az időjárás, de szerdán már beborul az ég a Dunántúlon az Országos meteorológiai Szolgálat jelentése szerint. Csütörtökön esernyő nélkül ne induljunk el otthonról, aznap az egész országon borús idő várható esővel, záporral, zivatarral. Az ország felére várnak jelentős mennyiségű csapadékot.

Az eső mellé lehűlést is jósolnak, csütörtökön nyugaton 13 fok lehet napközben, keleten 23, de utána fokozatosan melegszik az idő. Pénteken 15-20, szombaton már 20-25 fok valószínű. Ezzel párhuzamosan a felhőzet is csökken, szombaton már többórás napsütés várható, így a hétvégén még kiszabadulhatunk a négy fal közül.

Az esős, hűvös idő elsősorban a növények számára jó hír, hiszen az eddigi száraz időjárás miatt a talaj felső rétegei nemcsak az Alföldön, de még a legnedvesebbnek számító Alpokalján is kiszáradtak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top