Aktuális

Mila Kunis a világ legszexisebb nője

Ashton Kutcher büszke lehet új szerelmére.
Mila Kunis
Mila Kunis

Az amerikai Esquire magazin idén is megnevezte a világ – szerintük legalábbis – legszexisebb nőjét. A titulust 2012-ben Mila Kunis ukrán származású amerikai színésznő nyerte el, amit egyrészt a Ted című filmben való szereplésének köszönhet, másrészt valószínűleg annak, hogy összejött Ashton Kutcherrel, újabb idegösszeomlást okozva ezzel Demi Moore-nak így kerülve a figyelem középpontjába.

„Ebben a szakmában az vagy, amit a kritikusok, a rendező és a színészek mondanak rólad. Az emberek ezt hiszik el, és azzá válsz, akivé akarják, hogy válj. Azt hiszem, ezért választottam ketté tudatosan az életemet. Szeretem, amit csinálok, és nem tudom elképzelni, hogy mást csináljak, de ha végeztem a munkával, akkor végeztem. Úgy gondolom, hogy ha elhinném magamról, amit el akarnak rólam hitetni, akkor teljesen elveszíteném önmagam” – nyilatkozta a magazinnak a színésznő.

Az Esquire legszexisebb nőjének címét egyébként az elmúlt években senki sem tudta megvédeni: tavaly Rihanna, tavalyelőtt Minka Kelly, míg egy évvel korábban Kate Beckinsale nyert.

Szerinted Mila Kunis megérdemli a címet?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top