Aktuális

Megnyílt a női hisztiklub

Ha úgy érzed, hogy legszívesebben sikítanál vagy szétvernél valamit, itt megteheted.
Engedd ki!
Engedd ki!

Az angliai Kentben nyílt meg Európa első hisztiklubja. A hely pontosan az, aminek a neve alapján tűnik: egy klub, ahol a nők kedvükre kitombolhatják magukat.

A „antimeditációs központként” is felfogható klub vendégei egyórás, vezetett programon vehetnek részt. Kezdetnek mindenki kap egy vadidegen párt, akinek elpanaszolhatja az életét keserítő problémáit úgy, mintha csak egy képzeletbeli vödörbe zúdítaná azt. Ezt követően mindenki fog egy kötőtűt, amivel felfújt lufikat kell kidurrantani, ezután pedig kezdődik a felszabadult tánc afrikai törzsi zenére. Akiben maradt még szufla és stressz, párnába üvöltve engedheti ki.

A hisztióra zárásaként – ez egyben a legnépszerűbb programpont – a résztvevők egy-egy baseballütőt és védőfelszerelést kapnak, majd beeresztik őket egy helyiségbe, ahol bármely ott elhelyezett tárgyat kedvükre szétverhetnek. Akár még magát az ütőt is.

A klubot a tinilányoktól kezdve a stresszes karrieristákon és a feszült anyukákon át a nyugdíjasokig minden korosztály látogatja. A módszer pedig működik: a döntő többség elégedetten és felszabadultan távozik.

Ha nálunk is lenne ilyen klub, te kipróbálnád?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top