Aktuális

Egy ronda lábujj, és oda a libidó!

A lábfej a férfiak legkevésbé vonzó testrésze a nők szerint, de a pasik sem szeretik annyira a csajokét.

A nők legrondább testrésze a lábfejük – legalábbis ezt mondta kedvesen a megkérdezett pasik harmada. Igaz, a nők sem kedvelik túlzottan a férfiak lábfejét.

Kutatók arra voltak kíváncsiak, melyik emberi testrész a legkevésbé szexi. Férfiak és nők legalább abban egyetértettek, hogy a lábfej hat rájuk a legkevésbé: kimondottan csökkenti a vágyaikat, ha nem szép lábujjakat vagy lábfejet látnak.

Egy ronda lábujj és oda a libidó!

A nők kétharmada amúgy is frusztrált saját lábfeje miatt, sőt minden ötödik úgy érzi, nincsenek szép lábujjai, ezért sokszor kerülik a kivágott elejű cipőket. Sokkal nőiesebbnek érzik magukat akkor a lányok, asszonyok – a megkérdezettek kétharmada –, ha éppen pedikűröstől jönnek, vagy otthon ápolták a lábukat. Ugyanakkor minden harmadik nő beismeri, még akkor is jár kényelmetlen, akár vízhólyagot, bőrkeményedést okozó magas sarkúban, ha fáj, csak jól nézzen ki.

Persze a nők a pasik lábfejét is megnézik, és bizony a többség kiábrándítónak tartja, ha partnere nem túl szexi zoknit visel, és a legtöbben azon döbbennek meg, hogy milyen állapotban van az imádott férfi zoknija. Állítólag az átlag férfizokni három évet él meg viselője lábán, és ez sem tartozik épp a libidónövelő összetevők közé. És akkor a talpról még nem is beszéltünk…

Nálad mi töri össze végképp a varázst?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top