Aktuális

Neten lehet ölelésért jelentkezni

Ölelést árul egy amerikai nő – szex nélkül. Hetente harmincan járnak hozzá.

Hogy a szexre mindig lesz kereslet, még ha pénzbe kerül is, ezt biztosra vehetjük. Ám azt is hallottuk már prostituáltaktól, hogy nem egy kuncsaftjuk csak beszélgetni jár hozzájuk. Nahát, talán a szex mégsem mindenre megoldás? Bizony, a férfiaknak is „van lelkük”, és ugyanúgy érzelmekre, lelki energiára vágynak, mint mi, még ha ezt másként is kommunikálják. Ez a fajta intimitás, amiben nincs is szex, olykor fontosabb lehet az egyszerű fizikai vágynál. Aki sokat élt ez utóbbi bűvkörében, az pontosan tudja, hogy egy idő után semmi nem hiányzik jobban, mint egy egyszerű ölelés. Talán ezt ismerte fel az az amerikai anya, aki saját ölelését árulja, és elég jól keres vele.

Neten lehet ölelésért jelentkezniA 29 éves Jackie Samuel New York államban, Rochesterben él. A világhálón hirdeti szolgáltatását, amely csakis baráti ölelésből áll, szorosból és tetszés szerinti hosszúból – az órabér 12 ezer forintnak megfelelő dollár. A szabályok igen szigorúak: a nő csakis a saját otthonában hajlandó a dologra, bár ott bármelyik helyiségben. Az eseménynek semmilyen más testi érintkezés nem része (akárcsak annál a szolgáltatónál, aki közös alvást kínál), sőt a fehérnemű által takart testtájékok nem is érinthetők. A nőhöz átlagosan 30 férfi látogat hetente, köztük nyugdíjasok és veterán katonák. A nő naponta több mint 50 ezer forintnak megfelelő pénzt keres öleléseivel, az összegből tanulmányai költségét és kisfia szükségleteit fedezi.

A vállalkozás oly sikeres, hogy Samuel már „pótölelőt” is szerződtetett, aki szükség esetén kisegítőként beugrik hozzá. „Az ölelkezés egészséges, lelki töltetű és mókás” – idézte a nőt a The Daily Telegraph című brit lap. Vendégeinek egy része megözvegyült, és ezért érzi szükségét ölelő karoknak, mások rosszban vannak a párjukkal, megint mások egyszerűen csak kíváncsiak.

„Vannak, akik úgy tartják, hogy rosszabb vagyok egy örömlánynál, mert az ölelés bensőségesebb, mint a szex. Azt mondják, hogy pénzzé teszem a szeretetet – mondta –, amiben talán van is valami, de az talán még inkább elgondolkodtató, hogy ott tartunk, hogy sok embernek pénzért kell megvennie egy ilyen egyszerű dolgot” – sőt helyenként még a kólaautomata is így működik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top