Aktuális

Elindult a Válaszkereső a Nők Lapja Cafén!

Egyesíti erejét a legnagyobb magyar női online közösség és a Nők Lapja Café több mint száz szakértője, hogy választ találjanak a felmerülő kérdéseidre.

Elindult a Válaszkereső a Nők Lapja Cafén!Mostantól nincs olyan kérdés, ami megválaszolatlan marad, és kiderülhet az is, hogy valóban a tízmillió szakértő országa vagyunk-e. A Válaszkereső a Nők Lapja Café új szolgáltatása, aminek az a célja, hogy választ találjunk minden felmerülő kérdésedre. Nem tudod, hogyan hosszabbíthatod meg a jogosítványod, adhatsz-e lucernatablettát a babának, milyen természetes szer vált be másoknak szorongás ellen, hogyan gondozd a növényedet, vagy hová menjetek el kikapcsolódni hétvégén?

Több mint száz szakértő

A Válaszkereső oldalán a legnagyobb magyar női online közösség tudása adódik össze, és Magyarországon először nemcsak az olvasók válaszolnak a kérdésekre, hanem a Nők Lapja Café szakértői is segítenek a problémák megoldásában. Több mint száz szakembert tudunk csatasorba állítani, akik rengeteg területet lefednek a gyermekrajz-elemzéstől a lakberendezésen át az asztrológiáig.

Ha találsz olyan kérdést az oldalon, melyre a tudásod, tapasztalataid birtokában válaszolni tudsz, tedd meg, mert mások számára hasznos lehet! Ha te vagy a legnagyobb kutyaszakértő, hobbiszakács, éjszakánként lakberendezési szaklapokat bújsz az ágyban, vagy orvosként, könyvelőként, ékszerészként már találkoztál a feltett kérdéssel és pont birtokában vagy a tudásnak, oszd meg a többiekkel is a tudásod! Aztán ha körülnézel a már megválaszolt kérdések között, lehet, hogy pont megtalálod a megoldást egy téged régóta foglalkoztató problémára. Ezentúl ne legyen kérdés, hogy a válaszodat hol keresd! Irány a www.valaszkereso.hu!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top