Aktuális

Szexelő pár miatt késett a vonat

Öngyilkosjelölteknek nézte a mozdonyvezető az autóban szerelmeskedő fiatalokat.

Szexelő pár miatt késett  vonat A Svédország déli részén található Mörrum városának közelében haladó vonat mozdonyvezetője vészhívást kapott, hogy azonnal állítsa le a szerelvényt, mivel egy autó gyanúsan közel parkol a sínekhez. „A sínek mellett álló gépkocsik gyakran fémtolvajokat jeleznek, vagy olyan emberek várakoznak bennük, akik sajnálatos módon végezni akarnak magukkal” – magyarázta a vasúttársaság egyik diszpécsere egy helyi rádióadó riportjában.

Miután a vezető leállította az utasokkal teli vonatot, kiszállt a mozdonyból és a gyanús járműhöz sétált, abban azonban nem tolvajokat, de még csak nem is öngyilkosjelölteket talált, hanem egy igencsak egymásba feledkezett fiatal párt.

A mozdonyvezető nem jött zavarba a szexelő párocska láttán, hanem közölte velük, hogy útban vannak, és ha folytatni akarják a pásztorórát, álljanak odébb az autóval, mivel már így is késik miattuk a vonat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top