Aktuális

Hideg és hó egész héten

Nyomokban már láttuk, de a héten országszerte várható hóesés – marad a hideg is.

Mivel a héten sok helyen már napközben sem melegszik fagypont fölé a levegő, sőt a leghidegebb órákban akár mínusz tíz fokra is számíthatunk, sok helyen várható havazás.

A fővárosban viharos széllel kezdődött a hét, ez marad egész hétfőn. A Dunántúlon viszont szép napos idő várható. Nyugat felől fokozatosan megszűnik a csapadék, délelőtt még több helyen havazhat, délután azonban már csak a Tiszántúlon hullhat eső vagy havas eső. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 3 fok között valószínű, a maximumok plusz 2 és plusz 5 Celsius-fok körül alakulhatnak.

Több centis hótakarót kapunk

Kedden északkeleten havazás, másutt eső, havas eső, hó egyaránt előfordulhat, délnyugaton reggel ónos eső is lehet az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint. A minimum-hőmérséklet általában mínusz 6 és mínusz 1 fok, napközben 0 és plusz 5 fok között alakul. Körülbelül ez a helyzet állandósul: havazás a hét további részében is várható, 5 foknál melegebb pedig egész héten nem lesz.

keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top