Aktuális

Adventi, karácsonyi, szilveszteri programok

A téli ünnepek idején talán valamivel több időnk jut a kikapcsolódásra, feltöltődésre. A természet is pihenni tér, vele együtt pedig nekünk is jólesik, ha a rohanós, dolgos hétköznapok után megpihenhetünk, szórakozhatunk, erőt gyűjthetünk az új év kihívásaihoz.

FUTURA – interaktív élményközpont a Szigetközben

Advent – Bécs – Mosonmagyaróvár – FUTURA

 

Szent Miklós nyomán a szeretet Mikulása a FUTURA-ba is megérkezik. Aki december 5-én, 6-án nem tud eljönni, az adventi hétvégeken látogasson a FUTURA-ba, ahol a mesés Mikuláskuckót még december 23-ig megtekintheti! Érdeklődjön szállodai partnereinknél!

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képr

Új szórakoztató, de egyben ismeretek játékos elsajátítására alkalmas, többgenerációs családi program színtere a FUTURA Interaktív Természettudományi Élményközpont, a Nyugat-Dunántúli Régió, Mosonmagyaróvár és a Szigetköz új turisztikai látványossága.

A 3600 m2-es épület négy szintje a négy őselem – a tűz, a víz, a levegő és a föld – játékos bemutatásán keresztül, a Szigetköz élővilágát megjelenítve ismerteti meg a látogatókat a fizika és a természet törvényeivel, a folyamatosan fejlődő technikai eszközök segítségével.

 

A csaknem 50 féle játék, közel 100 játékelem között megismerhetjük a víz körforgását, távvezérléssel irányíthatunk hajót, működtethetünk hajózsilipet, használhatunk hullám- és cunami generátort. Izgalmas Dunakutató batiszkáf, s az eleven víztér, amely lehetőséget kínál arra, hogy a szigetközi halfajokat egy mini víz alatti szimulátorból közvetlen közelről vegyék szemügyre vendégeink. Földrengés szimulátor, fakírágy, levélvágó hangyákkal hangyavár, Tesla transzformátor, suttogó tükör, óriás orgona, hullámgenerátor, 5,8 méter magasan közlekedő monocikli is várja az érdeklődőket.

Látványos a 40 m2-en épült Mini Space World, közkedvelt a Boeing 737 repülőgép szimulátor, mellyel akár több órát repülhetünk a virtuális térben. A mobil planetárium segítségével virtuális űrutazáson vehetnek részt a látogatók.

A Simonyi Károly Auditóriumunkban látványos fizikai és kémiai science show-kat rendezünk. A FUTURA családi rendezvényeknek, születésnapi partiknak is helyet ad, az auditórium és a kiállítótér különleges helyszínül szolgálnak céges évzáró rendezvényeknek, csapatépítő tréningeknek.

Elérhetőségek

Honlap: www.futuramoson.hu

Facebook: www.facebook.com/futuramoson

E-mail: info@futuramoson.hu

Telefon/fax: 96/566-280

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Szent István király út 142.

Partnereink: THERMAL HOTEL***SuperioRAdventi, karácsonyi, szilveszteri programok

 

 

 

 

 

Thermal Hotel*** Superior az egészség és élmény szigete…

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Fedezze fel néhány nap alatt Mosonmagyaróvár romantikus báját!
Itt az év legszebb időszaka, hagyja magát elvarázsolni egy kényeztető wellnessutazással! Képzelje csak el, milyen pazar érzés elmerülni a forró fürdőben a szabad ég alatt, miközben Európa egyik legjobb gyógyvize kifejti áldásos hatásait. Pihenjünk meg egy kicsit, kapcsoljuk ki gondolatainkat, míg testünket masszázsok lazítják el.
Ha már kellően megéheztünk, engedjünk a csábításnak, hogy ne csak a szemünk lakjon jól az étterem csábító fogásaival.

 

 
Ezek után mi lehetne ékesebb koronája a napnak, mint egy séta a mesés hóesésben, kezünkben gőzölgő forralt bor, és mi a karácsonyi vásárban csodáljuk Óvár, Győr, Pozsony vagy Bécs ünnepi fényeit?
Szerettei biztosan örülnek egy wellness ajándékutalványnak, kérje hozzá ajánlatunkat! Ünnepelje a karácsonyt szállodánkban vagy búcsúztassa az óévet fergeteges szilveszterrel nálunk!

Adventi Mézeskalács Napok
Érvényes: 2012. november 25. – december 23.

• 2 éjszaka büféreggelivel
• 1 gyertyafényes vacsora az érkezés napján
• Érkezéskor forralt bor/puncs
• 1 édes meglepetés
• 1 db napi Bio Flexum termálfürdő- és uszodabelépő

Hétköznapokon (vasárnap–csütörtök) 10 500,- Ft/fő/éj
Hétvégén (péntek–szombat) 12 500,- Ft/fő/éj

Foglalja le most!

 Karácsonyi csoda – téli álom

Érvényes: 2012. december 23–29.

• 3 éjszaka félpanziós ellátással standard kétágyas szobában
• Ínycsiklandó mézeskalácsparfé
• 2 db napi Bio Flexum termálfürdő- és uszodabelépő
• 45 perces relaxáció sóbarlangunk mélyén

 Kétágyas szobában 12 500,- Ft/fő/éj

Foglalja le most!

 Szilveszteri Fieszta
Érvényes: 2012. december 28. – 2013. január 1.

• 3 éjszaka félpanziós ellátással kétágyas szobában
• Üdvözlőital az érkezés napján
• Szilveszteri gálavacsora és éjféli büféasztal egy pohár pezsgővel (mulatós zene, tombolasorsolás)
• 2 db napi termálfürdő- és uszodabelépő
• 45 perces relaxáció sóbarlangunk mélyén

 

3 éjszaka foglalása esetén: 63 500,- Ft/fő
Foglalja le most!

Ajánlataink tartalmazzák a finn és infraszauna, valamint a jacuzzi használatát, szállodánk vendégei részére a vezeték nélküli internet és a parkolás ingyenes.

 

Thermal Hotel***Superior Mosonmagyaróvár

9200 Mosonmagyaróvár, Kolbai K. u. 10.

Tel:   +36-96-206-871

Fax:   +36-96-206-872

Skype: thermalhotel (06-22 óráig)

Mailinfo@thermal-movar.hu

Webwww.thermal-movar.hu

Kövessenek minket Facebook-oldalunkon is:
http://www.facebook.com/ThermalHotelMagyarovar

„Egészség és élmény egy helyen”Adventi-, karácsonyi-, szilveszteri programok

 

 

 

 

Decemberi ünnepnapok Sárváron – Harmónia Termál Hotel*** Superior

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Harmónia Termál Hotel *** Superior közvetlenül a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő szomszédságában található!  Csak pár lépést kell megtenni és máris élvezheti a fürdőkomplexum téli időszakban is teljes élményt nyújtó szolgáltatásait!

2012-ben felújított és kibővített szállodánkban wellness részleg, gyerekjátszó, csúszdás mászó várral, rendezvényterem található.  A legkisebbeket bababarát bekészítések, babakonyha várja!  Az udvaron kert és játszótér nyújt szórakozási lehetőséget.

 

 

 

Karácsony a fürdő kapujában

Szállodánkban barátságos, meghitt hangulatban ünnepelhetik az év legszebb ünnepét!  Karácsonyi csomagajánlataink közül választhat az Ön, családja és barátai számára!
A játszószobánkban és wellness részlegünkben az ünnepek alatt is felhőtlenül szórakozhat az egész család! Gyermekeknek karácsonyfa díszítési lehetőség! December 24.-n díszvacsorával köszöntjük kedves vendégeinket! 4 nap 3 éjszaka már 6.167 Ft/fő/ éj – től.

Szilveszteri vigasság a Sárvári Harmónia Termál Hotelben!
Búcsúztassuk együtt az óévet, köszöntsük az eljövendő új évet! Zene, tánc, kulináris élvezetek! Szilveszteri csomagajánlataink a gálavacsorát is tartalmazzák! 4 nap 3 éjszaka már 12.267 Ft/fő/ éj – től.

Kérjen személyre szabott ajánlatot munkatársainktól!

Elérhetőségek:

Harmónia Termál Hotel*** – Superior

Cím: 9600 Sárvár, Rákóczi u. 46/A.
Tel.: +36-95/324-444Adventi, karácsonyi, szilveszteri programok
Fax: +36-95/320-656
Web: www.harmoniahotel.hu
E-mail:  info@harmoniahotel.hu

 

 

Év végi ünnepek Hajdúszoboszlón

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Hajdúszoboszlói Karácsony:

Az advent fénye az Alföld fürdővárosát, Hajdúszoboszlót is beragyogja! Töltse a szeretet ünnepét 2012-ben Hajdúszoboszlón!

December hónap egyik kiemelt időszaka a Karácsony, mely nemcsak vallási esemény, hanem a szeretet ünnepe is. E téli időszakban (2012.12.22-12.22) Hajdúszoboszló ünnepi programokkal és kiemelt ajánlatokkal várja a fürdővárosba látogatókat. 

 

 

 
A hajdúszoboszlói szálláshelyek feldíszített karácsonyfával és ajándékokkal fogadják vendégeiket, valamint meglepetés programokkal is színesítik a családok számára az ünnepi hétvégét, hogy a pihenés mellett kényeztetésben is részesülhessenek.

További részletek és ajánlatok:

www.hajduszoboszlo.hu/karacsony

Szilveszter Szoboszlón:

Az év utolsó rendezvénye Hajdúszoboszlón az Alföld fürdővárosában! Szilveszterezzen a fürdővárosban 2012-ben is!

December utolsó hétvégéjén véget ér a 2012-es év, és köszöntjük a 2013-as esztendőt. A kiemelt időszakban (2012.12.27-2013.01.01) Hajdúszoboszló ünnepi programokkal és kiemelt szállásajánlatokkal várja vendégeit. A szilveszteri programok kiemelt rendezvénye a “hajdúszoboszlói csergetés”, mely hagyományosan minden évben megrendezésre kerül, valamint további fellépők szórakoztatják a fürdőváros vendégeit a szállodák, panziók, éttermek vendégeként a változatos szilveszteri vacsorák alkalmával.

További részletek és ajánlatok:

www.hajduszoboszlo.hu/szilveszterAdventi, karácsonyi, szilveszteri programok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top