nlc.hu
Aktuális
Ma van az év legtermékenyebb napja

Ma van az év legtermékenyebb napja

Ha kisbabát szeretnétek, ma este érdemes lesz összebújni…

Ma van az év legtermékenyebb napjaAz már eddig is tudható volt, hogy a legtöbb baba az év utolsó hónapjában fogan és szeptember közepén születik, egy frissen megjelent brit tanulmányból kiderült az is, hogy az év legtermékenyebb napja december 11., ugyanis a legtöbb nő ezen a napon esik teherbe.

A közelgő ünnepek hangulata, a barátságtalan idő és a kevés természetes fény mind-mind annak kedveznek, hogy a párok összebújjanak, de az ezekben a hetekben zajló karácsonyi partik is hatékonyan rásegítenek a szeptemberre várható babadömpingre.

A szakemberek szerint ráadásul a  sperma minősége is ilyenkor a legjobb a kinti hidegnek köszönhetően – lám, ennek is van jó oldala –, így az időpont a lehető legideálisabb arra, hogy megfoganjon a kisbabátok.

 

ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Ma van az év legtermékenyebb napja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top