Aktuális

Mindjárt kitavaszodik: tíz fok lesz

A hétvégén ropogtak a mínuszok, néhol 35 centisre duzzadt a hó, de közeledik a felmelegedés.

Mindjárt kitavaszodik: tíz fok leszVasárnap hajnalban még –20 fok közelébe csökkentek a hőmérsékletek, majd délutántól északon–északkeleten és végül keleten is havazás kezdődött, olvasható az Időkép összegzésében. Az esti órákban a Duna vonalától keletre mindenütt havazott. Az Alföld nagy részén és a Jászságban az éjféli órákig 4-6 centi friss hó hullott, de a Salgótarjánhoz közeli Egyházasgergén hízott a legvastagabbra, 34 centisre a hóréteg.

10 centi reggelre

Hétfőn már jóval enyhébb reggelre ébredhettünk, mindössze –1 és –4 fok között alakultak a minimumok. Pest megye keleti felén és Heves megyében hajnalra 10–14 centis hóra léptek ki a házból a munkába indulók. Napközben előreláthatólag a havazás egyre inkább a nyugati és a középső területekre tolódik át, és a nyugati-délnyugati megyékben helyenként havas eső, átmenetileg ónos eső is nehezíthetik a közlekedést.

Záporok jönnek

Az egész héten felhős marad az ég, még számíthatunk havas esőre, főleg kedden, aztán szerdától melegedni kezd az időjárás az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint. Csütörtökön és pénteken tíz fok is lehet napközben, és éjszaka sem hűl –1 fok alá. A nap is kisüthet több órára, és kevesebb helyen eshet zápor vagy hózápor.

Van olyan gyógytea ami jó a migrén ellen? Mint annyi más kérdésre, erre is megfelel a Válaszkereső. Vagy téged más érdekel? Itt bármit kérdezhetsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top