Aktuális

Üvöltve vallanak szerelmet a japán férjek

A "Szeretem a feleségem"-napon a japán férjek belekiabálják egy mikrofonba, hogy mennyire szeretik a nejüket. Mi meghatódtunk!

„Sajnálom, hogy felszedtem pár kilót az elmúlt hét évben, de hát olyan jól főzöl” – talán a legaranyosabb szerelmi vallomás, ami elhangzott az odaadó férjek napján Japánban. Öt éve találták ki ezt a különös fesztivált, de a feleségek imádják, mert a szigetországban egyébként nem nagy divat az érzelmek ilyen jellegű, pláne nyilvános kifejezése.

forrás: buzzfeed.com
Forrás: buzzfeed.com

 

Igai népünnepély: kiviszik a gyerekeket is a parkba, visznek uzsonnát is, és egymásnak adják a vállalkozó férjek a mikrofont a színpadon. „Már nem repülhetek magasabbra, mert te velem vagy. Kérlek, maradjunk együtt örökre” – kiabálta egy üzletember a színpad közepén, egyik-másik lelkes férj pedig arról biztosította a feleséget, hogy aznap este olyan szorosan öleli majd, ahogy csak bírja. Mi követelünk egy ilyen napot itthonra is!

Igaz, a videó japánul és angolul van, de a hangulat miatt érdemes megnézni!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top