Aktuális

Bloggerina 2013: lezárult a szavazás!

Majdnem 350-en indultak a Nők Lapja Café és a Cafeblog versenyén, ahol az év legjobb női bloggerét keressük. A verseny legizgalmasabb szakasza, a három héten át tartó szavazás vasárnap éjfélkor lezárult. <a href="http://bloggerina.nlcafe.hu/item/toplist" target="_blank">A legtöbb szavazatot kapott ötven blog</a> maradt versenyben.

A következő napokban, február 24-ig a zsűrié a főszerep. Jakab Kriszta, a Nők Lapja Café főszerkesztője, Sixx, a comment:com és a Hogyvolt blog bloggere, Hódos Hajni és Dulai Péter, a Cafeblog szerkesztői döntik el közösen, kié lesz a győzelem, és ki lesz a Bloggerina 2013 különdíjasa.

Bloggerina 2013: lezárult a szavazás!

Hogy ne unatkozzatok, amíg a zsűri tanácskozik, a bloggerina2013.cafeblog.hu blogon és a Cafeblog Facebook-oldalán minden nap várunk benneteket valami érdekes, vagy éppen belterjes dologgal: szörp, szívószál, papír napernyő, vihánc.

Az eredményhirdetésre a bloggerina2013.cafeblog.hu blogon kerül sor, 2013. február 24-én este nyolckor. Az ünnepélyes díjátadás 2013. március 1-jén lesz a Sanoma-székházban, ahova szeretettel várjuk az ötven legjobbat, akiknek meglepetéssel készülünk!

Nincs más dolgotok, mint körmöt rágni, izgulni, imádkozni, szorongatni a kabalamacit és mindenki idegeire menni, míg a zsűri benneteket olvas. Ha kérdésed van, nem értesz valamit, vagy szeretnél megosztani velünk bármit, írj nekünk a bloggerina2013@cafeblog.hu e-mail címre! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top