Aktuális

Reklámfelület lett a női combokból

Japánban fiatal nők bocsátják áruba a csupasz combjaikat. Teljesen szexmentesen.

A reklámot ott kell elhelyezni, ahol a legtöbb ember szeme megakad rajta – ebből a gondolatból indult ki az a japán reklámügynökség, amely tavaly ősz óta csinos, fiatal nők combjait veszik bérbe reklámfelület gyanánt.

Képek: dailymail.co.uk
Képek: dailymail.co.uk

A hirdetések lemosható tetoválás formájában kerülnek fel a lányok combjára, akiknek ezután nincs más dolguk, mint hogy napi nyolc órán keresztül miniszoknyában járják Tokió utcáit. Mindeközben fotókat is kell posztolniuk magukról a Facebookra, a Twitterre és más közösségi oldalakra, bizonyítva, hogy valóban rendeltetésszerűen viselik a hirdetést. Mindezzel egy nap alatt nagyjából 26 500 forintnak megfelelő összeget kereshetnek meg.

Az ügynökséghez november óta több mint 1300 fiatal nő regisztrált, és a számuk fokozatosan növekszik. A jelentkezőknek legalább 18 évesnek kell lenniük, és minimum 20 ismerőssel kell rendelkezniük valamelyik közösségi portálon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top