Aktuális

Egész héten esik majd!

Késik a tavasz, a héten borongós, esős idő lesz.

Vártuk, hogy jöjjön a tavasz és ne essen a hó, és ne kelljen dideregni az utcán. Végül is annyi bejött, hogy végre nincsenek fagyok, és a múlt heti hó is elolvadt, viszont kezdődik az esős évszak. Vagy valami olyasmi…

Még több eső lesz!

Hétfőn csak északon–északkeleten eredhet el az eső, estétől azonban dél felől újra egyre több helyen számíthatunk esőre az Időkép előrejelzése szerint. Esernyő, esőkabát vagy kapucni nélkül ne induljunk útnak, ha nem akarunk elázni.

Kedden az északkeleti megyéket kivéve mindenütt szükség lesz az esernyőkre, ráadásul nyugaton hajnalban gyenge fagy is lehet, sőt amit nagyon nem szeretünk, ónos eső is. Sajnos szerdán is marad a borongós, szürke idő. Süssön már a nap!

„Még mindig melegfronti hatás érvényesül. A tartós igénybevétel miatt a szervezet kifáradt, kimerült, és fogékonyabbá vált a betegségekkel szemben” – mondja Bánhegyi Marianna, a MeteoKlinika meteogyógyásza. Marianna azt tanácsolja, hogy turbózzuk magunkat magas C-vitamin-tartalmú ételekkel, például igyunk napi 2-3 csésze hideg áztatással készített csipkebogyóteát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top