Aktuális

Három anyukája van a bébinek

Az egész család összefogott, hogy a meddő asszony anya lehessen.
Szülők lettek

Szülők lettek

Forrás: dailymail.co.uk

Katy és David Slade régóta szerettek volna kisbabát, ám a feleségnek egy ritka genetikai rendellenesség miatt még mesterséges megtermékenyítéssel sem lehet gyermeke, ugyanis a baba kihordására is alkalmatlan. A család azonban a segítségükre sietett…

Amikor Katy még fiatal lányként megtudta, hogy beteg, a húga, Lucy megígérte neki, hogy ha eljön az ideje, ad majd neki petesejtet. Betartotta az ígéretét: amikor Katy elárulta neki, hogy gyermekre vágyik, vállalta, hogy donor lesz. Mivel azonban Lucynek még nincs gyermeke, Katy attól tartott, hogy a húgának lelkileg nagyon megterhelő lenne, ha ő is hordaná ki a terhességet. A férj nővére, Jamie – aki már három saját gyermeket szült – azonban felajánlotta, hogy kihordja a babát.

Lucy petesejtjeit David  spermájával termékenyítették meg, majd beültették Jamie méhébe. 2011 karácsonyára derült ki, hogy az eljárás sikeres volt, szeptemberben pedig az asszony egészséges kislánynak adott életet, akit Beatrixnek neveztek el.

A csodálatos összefogásnak köszönhetően a babának bizonyos értelemben három anyukája van, akik mindannyian nagyon szeretik. „Még mindig nem hiszem el, hogy szülők vagyunk. Mi vagyunk  világon a legszerencsésebb pár – lelkendezett Katy egy brit lap riportjában. – Beatrix a mi kis angyalunk, és nagyon hálásak vagyunk a testvéreinknek azért, hogy segítettek valóra váltani az álmunkat.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top