Aktuális

Külföldön modellkedik a kétéves kislány

A pörgős kislány három hónaposan kezdte, most hamarosan Angliába költözhet a családjával, hogy igazán beinduljon a karrierje.
Külföldön modellkedik a kétéves kislány
Fotók: Kiss Norbert

Állandóan utazik, és csak az elmúlt egy hétben három-négy fotózáson és forgatáson vett részt Lenti Lola Dalma, aki három hónapos kora óta modellkedik, írja a beol.hu.

Családi utazáson fedezték fel

A békéscsabai kislány modellkarrierje akkor indult, amikor a családjuk Hévízen pihent, ott felfigyeltek rá, és a hotel vezetése kitalálta, hogy vele szeretnék reklámozni magukat.

A kislány most két és fél éves, de már külföldi megbízásokat is kap. Nemrég egy neves amerikai márka felkérésére fotózták, benne lesz a Baby GAP katalógusában, büszkélkedett a lapnak a kislány ügyeit intéző modellügynökség vezetője. Részt vett egy New York-i divatmárka fotózásán is, ami tavasszal folytatódik.

Felvette a ritmust

„Hozzászokott már ehhez a ritmushoz, egész nap pörög és táncol. Egy kívülállónak furcsa lehet, de megszokta, hogy folyton úton van, és bármikor készen áll az indulásra. Ha nyűgös vagy fáradt, akkor azonnal leállunk, nem erőltetünk semmit” – nyilatkozta a modellügynökség vezetője, Lengyel Norbert, bár azt sem tagadta, előfordul, hogy hajnalban érnek csak haza vele.

Legutóbb egy londoni gyerekmodell-ügynökség szemelte ki magának Lolát, és a szülei most azt tervezik, hogy kiköltöznek Angliába. Így sokkal több lehetősége lehet majd a modellkedésre. Bár sokan féltenék a saját gyereküket a modellkarriertől, a korábban nekünk nyilatkozó édesanyák hisznek benne, hogy ha odafigyelnek, és nem esnek túlzásba, ez nem árt a gyerekeknek.

Külföldön modellkedik a kétéves kislány

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top