Aktuális

Mondja el a véleményét, és nyerjen!

Mit gondol a Downton Abbey-ről, minden idők egyik legsikeresebb kosztümös sorozatáról?

Kedves Olvasónk!

Országos tévépremierként jelentkezik a Story4 csatornán minden vasárnap este 8 órakor a Downton Abbey, amely Amerikától az Egyesült Királyságig több tízmillió néző szívét hódította meg. Bizonyára már Ön is találkozott a népszerű sorozattal, sőt akár rajongója is lett, ezért most arra kérjük, hogy ossza meg velünk a véleményét! S hogy még nagyobb kedvvel töltse ki online kérdőívünket, az első  100 válaszadót szépségcsomaggal (Helia-D BB krém, Vademecum fogkrém és Astor körömlakk)  ajándékozzuk meg a Szépségbolt.hu jóvoltából.
A kérdőívet az alábbi weboldalon találja:  nlc.hu/downtonabbey

A kitöltéshez szükséges kód: NL 222
A leadás határideje: 2013. április 14.

Mondja el a véleményét és nyerjen!

A leggyorsabb 100 olvasónkat a nyereményükről postán és e-mailben értesítjük. Köszönjük a segítségét: a Nők Lapja szerkesztősége
 

 Angliában és Amerikában is nagy kedvenc lett

A Downton Abbey az elmúlt évek során a minőség, az elegancia és az elegáns, finom szórakoztatás szinonimája lett. Bárhol mutatták be a sorozatot, mindenhol sikert aratott. Nagy-Britanniában 2010 szeptemberében debütált a legnagyobb kereskedelmi csatornán, és már az első részt több mint 10 millióan tekintették meg. Csak viszonyításképp: az ugyancsak az ITV-n futó X-Faktornak is ennyi nézője szokott lenni… De Amerikát is meghódította a Downton Abbey, hiszen a PBS a brit sorozatnak köszönhetően megnégyszerezte nézettségét.

A világban ma száznál is több országban vetítik a Downton Abbey-t, és mostantól már mi sem lógunk ki a sorból, hiszen a Downton Abbey Magyarországon is látható minden vasárnap este 8-kor csakis a STORY4-en!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top