Aktuális

Más autóját ásta ki a hóból

A szolnoki autótulajdonos nemcsak arra nem számított, hogy havat kell lapátolni márciusban, de arra sem, hogy a hó alól nem a saját kocsija bukkan elő.

Kellemetlen, amikor nem emlékszünk egy bevásárlóközpontban, hova parkoltunk. Persze az sem túl jó érzés, amikor reggelre elfelejtjük, pontosan hova álltunk. Persze általában nem számít: egy-két hely ide-vagy oda, azért simán felismerjük a járgányunkat reggel. Ám ha hó van…

Nem a saját autóját ásta ki a hóból

Szolnokon érte kisebb sokk az egyik autóst a szoljon.hu beszámolója szerint, aki meg volt róla győződve, hogy a saját kocsijáról söpri a havat, vagy inkább ássa ki a 30 centis hó alól. A pórul járt tulaj akkor döbbent rá, hogy valaki más kocsiját szabadítja éppen ki a hó fogságából, amikor megpillantotta a rendszámtáblát. El tudjuk képzelni, mennyire meglepődött, és azt is, hogy az eredeti tulajdonos menyire megörült, amikor látta, hogy a kocsiját félig-meddig már letakarították.

Az egyik ismerősünkkel történt meg az – pedig még hó sem volt – hogy szórakozottságában egy ugyanolyan típusú és színű autóba törte bele a kulcsot. Veletek történt már hasonló?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top