Aktuális

Bostoni robbantás – Írásban kommunikál a merénylő

Állítólag szájába vett fegyverrel akart öngyilkos lenni a bostoni merénylő, ezért most csak írásban tud válaszolni a nyomozók kérdéseire.

Magához tért, és írásban válaszol egyes kérdésekre a múlt heti bostoni robbantások életben maradt feltételezett elkövetője – jelentette az amerikai média vasárnap éjjel.
A 19 éves Dzsohar Carnajevet kórházba szállították, miután többnapos hajtóvadászatot követően sikerült elfogni, bátyját, Tamerlan Carnajevet pedig lelőtték.

forrás: Telegraph
Forrás: Telegraph.co.uk

Az NBC televízió – szövetségi illetékesekre hivatkozó – jelentése szerint a gyanúsított a torkán lévő sérülés miatt nem tud ugyan beszélni, de egyes kérdésekre írásban válaszol. Az ABC azt is tudni vélte, hogy a nyomozók esetleges további cinkosokról és pokolgépekről kérdezik őt.
Korábban közölt értesülések szerint Carnajev sok vért vesztett az őt két ponton – a nyelvén és a tarkóján – ért sérülés miatt. Az egyik hatósági feltételezés szerint a férfi – szájába véve fegyvere csövét – öngyilkos akart lenni elfogása előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top