Aktuális

“Klassz lenne egy nap egy szépségszalonban”

Beatrix nemcsak magának szerezne egy jó napot, de barátnőjének, Szilvinek is.

Szépségszalonba szeretne elmenni barátnőjével Boda Beatrix. „Ajándékozhatnék neki egy bögrét vagy bármit, de tudom, hogy ilyen emlékezetes dolog nem lesz még egyszer az életében” – mondja a kamaszlány, aki ritkábban tud találkozni barátnőjével, amióta elvitték őt a lakásotthonból.

Beát érdekli a szépségápolás, erősen festi az arcát, azt mondja, smink nélkül nem szereti magát. „Pedig azt mondják, szép vagyok anélkül is” – teszi hozzá. Ha viszont arra próbálják rávenni, hogy tegyen kevesebb festéket, csak annyit mond: „Így szoktam meg.”
Szakmájának is a szépségápolás valamelyik területét szerette volna, de „nagyon sok pénz lenne” – meséli.

A lánynak több tetoválása van: „Ha rájuk nézek, tudom, hogy melyik mihez kötődik az életemben. Ez a hét csillag a családot jelképezi és a szerencsét, ez itt pedig a barátokat” – mutogatja. Ő maga kérte, hogy vegyék fel a gyermekotthonba. „Nem jártam rendesen iskolába, pedig jó tanuló vagyok. Rájöttem, hogy így nem lesz belőlem semmi…” Valószínűleg egy kis önbecsülés hiányzik neki, egy szépségszalonprogram, ahol csak vele és barátnőjével foglalkoznának, talán segítene ebben is.

Boda Beatrix

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top