Aktuális

Hivatalos: senki nem talált párra a nemzeti párválasztón

A Nemzeti Táncszínházban megrendezett, egész délutános műsor leglelkesebb hallgatói a gyerekek és a nyugdíjasok voltak. A párkereső fiatalok inkább az épület előtt barátkoztak, a saját maguk által szervezett családias hangulatú "ellentüntetésen". Képriportunk következik, avagy így fulladt kudarcba a nemzeti táncválasztó párválasztó.

„Az alapkoncepció, miközben tele van ország fesztiválokkal, röhejes. Nincsenek ismerkedési problémáink, de ha lennének, sem a kormány oldaná meg” – mondják a rendezvényen jelen lévő hallgatók, hozzátéve, hogy ők ugyan szívesen táncolnának, de egyelőre csak a néptáncosok tehetik. „Aki azért jön erre az eseményre, mert úgy gondolja, hogy itt fog párt találni, az már rég rossz: végső elkeseredésében teszi. Ők azok, akik úgysem találnának párt. A helyszín is elég vicces” – fogalmazza meg éles kritikáját egy a rendezvényre egyébként nyitott  fiatal. A Cafeblog bloggerének is megvan a saját, markáns véleménye a rendezvényről.

Mi is az a Táncválasztó, párválasztó?

Nem kell több energiát fektetni a csajozásra, pasizásra: május 26-án Táncválasztó, párválasztó címmel indít a kormány társkereső programot. Ezt Soltész Miklós szociális államtitkár jelentette be, mondván: „az egyetemista korú fiataloknak, elfoglaltságaik, a tanulás, a munka mellett gondot okoz a társkeresés”.

Az államtitkár A családi élet és a munka összehangolása – avagy hogyan segíti a munkavállalókat a családbarát munkahely című konferenciáján arról beszélt: a felkészült, felelős gyermekvállalás, családalapítás kihat a gazdaságra, a népjóléti rendszerre, ezért sem mindegy, hány gyerek születik, hányat tudnak felnevelni. Forrás: Hír24

Fergetegparti a márványpadlón
Fergetegparti a márványpadlón

Az idősebb generáció nosztalgiázott, amíg a többiek ismerkedni próbáltak...
Az idősebb generáció nosztalgiázott, amíg a többiek ismerkedni próbáltak…

Még egy rendes pogóhoz is kevesen voltak
Még egy rendes pogóhoz is kevesen voltak

A néptáncosok legalább élvezték
A néptáncosok legalább élvezték

„Egy biztos, 10 év múlva nem ilyen helyen találunk párt…”

Csak a színpadon simultak egymáshoz a testek
Csak a színpadon simultak egymáshoz a testek

A táncosok mindent megpróbáltak
A táncosok mindent megpróbáltak

Az táncolt, aki nagyon fázott
Az táncolt, aki nagyon fázott, további képek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top