Aktuális

Ki teljesítse a gyerekek kívánságát? Szavazz te is!

Nyolcvanöt önzetlen ember: ennyien jelentkeztek a Nők Lapja Café 33 kívánság jótékonysági akciójára, melyben 33 kisgyerek álma vár megvalósulásra. Arra kérünk titeket, segítsetek dönteni: ki teljesítse a kívánságot?

Fontos állomáshoz érkezett a Nők Lapja Café jótékonysági akciója, a 33 kívánság: már lehet szavazni a teljesítőkre!

Mit is jelent ez?

Ki teljesítse a gyerekek kívánságát? Szavazz te is!33 kisgyerek és tinédzser írta meg nekünk, mire vágyna leginkább. Olyanok, akiknek a sorsa talán nem a legjobban alakult eddig – mert nélkülözniük kellett, mert betegséggel küzdenek, vagy mert nem élhetnek saját családjukban. A szabály az volt, hogy nem lehet anyagi dolgokat kérni, kizárólag élményt, programot: örömteli pillanatokat – hogy a rossz emlékeiket ezek váltsák fel.

A srácok nagyon lelkesek voltak; ahogyan a tavalyi akcióban, úgy idén is van, aki lovagolni szeretne vagy mozdonyt vezetni, mások hajókáznának vagy barlangászni vágynak, de olyan kislány is akadt, akinek a legnagyobb álma az, hogy találkozhasson a nagypapájával. Az NLCafé pedig nem ismer lehetetlent – vagyis pontosabban olvasóink, hiszen ők jelentkezhettek egy-egy kívánság teljesítésére.
Mostanra összeállt a „jó tündérek” köre: csaknem minden gyerek rátalált a maga lehetséges teljesítőjére. Sőt akadnak olyanok, akikhez többen, hárman-négyen, sőt kilencen-tízen is jelentkeztek.

Megható, ahogyan pályázóink aprólékosan megírták, milyen élményt terveznek, hogy a nagy nap minél jobban sikerüljön. Jó látni, hogy létezik ilyen önzetlenség, hogy ennyi szív, ennyi adni vágyás lakik az emberekben!

Ki teljesítse a gyerekek kívánságát? Szavazz te is!
Ki teljesítse a gyerekek kívánságát? Szavazz te is!

 

Egy-egy szavazattal most te is segíthetsz: válassz, neked melyik jelentkező a legszimpatikusabb? Ezen múlik, hogy végül melyik gyerek kívánságát ki és hogyan teljesíti majd. Reméljük, sikerül mindenkinek igazi örömet szerezni! Szavazz te is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top