Aktuális

Fesztiválok nyár elején

Az időjárás nem kegyes hozzánk, de ez ne szegje kedvünket. Ültünk eleget a lakásban télen, most nem tehetünk így. Irány szórakozni, kikapcsolódni, hiszen a nyár erről szól, akármilyen idő is van.

 

 

 A sör és a csülök ünnepe Békéscsabán!

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

4 napon keresztül ismét minden csapból sör fog folyni Békéscsabán! Magyarország legnagyobb sörfesztiválja és egyetlen csülökparádéja idén június 13-a és 16-a között várja a látogatókat! A 4 napos fesztivál több csemegével, különlegességgel is szolgál.

Nemcsak az országban, de talán még a világon sem volt olyan sörfesztivál, ahol mintegy 100 fajta csapolt sörrel ismerkedhetnek meg a látogatók, és a bátrabbak kóstolhatnak végig.

 

 

 
Magyarország legnagyobb sörfesztiválján és egyetlen csülökparádéján mintegy 10 tonna csülök kerül a tányérokba. Lesz itt füstölt, főtt és grillezett csülök, és persze a hagyományos szaftos-ragadós csülökpörkölt sem marad ki a kínálat közül. Utóbbi azért sem, mert vasárnap csülökpörköltfőző-versenyt rendeznek 100 csapat részvételével, ahol a baráti-családi társaságok megmutathatják, ki hogyan bánik a fakanállal.

A közönséget naponta élő koncertek szórakoztatják, ahol színpadra lépnek a magyar zenei élet nagyágyúi: Ákos, Hooligans, Edda, Neoton, Csík zenekar és Lovasi András, Pribojszki Band, Balkán Fanatik, Apostol és még sokan mások.
A rendezvény keretein belül kerül megrendezésre a Kárpát-medence Nemzeti Értékei és Hungarikumai Kiállítás és Vásár,
melynek rangját mutatja, hogy fővédnöke dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter.

A Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé fővédnöke Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke.

További info:Fesztiválok nyár elején
www.csabaisorfesztival.hu

http://www.facebook.com/csabaisorfesztival 

 

 

 

AlteRába Fesztivál Körmend, 2013. 07. 17–21.

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Vas megyében, Körmend városában már 4. éve dübörög az AlteRába Fesztivál, melyet számos online szavazáson a legkedveltebb fesztivál címet nyerte el.
A gyönyörű környezetben lévő Rába Szabadidőcentrum egyből a Rába folyó mentén helyezkedik el.
A szervezők fontosnak tartják, hogy minőségi hang- és fénytechnikával, kiemelt biztonsággal várják a vendégeket! Ugyanilyen fontos az olcsó bérlet és korrekt vendéglátásárak is!

Az ország első számú fesztivál- és klubzenekarai lépnek fel az 5 nap folyamán!

A Quimby, Magna Cum Laude, Európa Kiadó, Vad Fruttik, Punnany Massif, Péterfy Bori és a Love Band, Depresszió, Ossian, PASO, Ocho Macho, Kowalsky meg a Vega, Pál Utcai Fiúk, Hősök, Anna and the Barbies, Supernem, Firkin, Paddy and the Rats, Zorall, Auróra mellett még rengeteg előadó várja, hogy szórakoztassa az „Alterábarátokat”!
Idén külön meglepetéssel is készülnek a szervezők, így nem kell megijedni, ha néhány esetben a pultnál vagy a tombolók közt világsztárok állnak majd mellettünk!

A rendezvényre a GYSEV 33%-os kedvezményt ad a vonattal érkezőknek!

A 4 és fél napos bérletek csupán 8000.- Ft-ba kerülnek június 15-ig, a helyszínen 10 000.- Ft lesz! Napijegyek csak a helyszínen és naponta kaphatók, 17-én 2 500.-, 18–21-én, 3500.- Ft-ért.

Ami Körmenden garantált, egy csoda szép kisváros miliője, barátság, a legjobb zenekarok, biztonság és felüdülés pénztárcakímélő módon!

Részletek, további információ, napi bontás:
Web: www.alterabafesztival.hu
Facebook: https://www.facebook.com/alteraba
Cím:  Körmend, Rába Szabadidőcentrum
Mail: info@alterabafesztival.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top