Aktuális

35 foknál is több lehet

Érkezik a kánikula, enyhe éjszakák és forró nappalok várhatók.

Hosszan váratott magára, de úgy tűnik, végre megérkezett a nyár, méghozzá nem is fokozatos melegedéssel, hanem egyből kánikulával indít majd a következő napokban. Már a hétvégén is remek idő várható, előkészíthetik a fürdőruhát a napozás szerelmesei: néhol ugyan előfordulnak majd gomolyfelhők, de alapvetően napos idő lesz szombaton, a hőmérséklet csúcsa pedig 30 fok körül alakul majd.
Vasárnap folytatódik a maihoz hasonló idő, még magasabb hőmérséklettel, akár a 33 fokot is elérheti majd. A következő napokban tovább folytatódik a nyár, így jól döntöttek mindazok, akik mostanra időzítették a szabadságukat, és az iskolások nyári szünete is nevéhez méltóan kezdődhet el. Hétfőn néhol még előfordulhat egy-egy jelentéktelen és rövid zápor, de a napsütésé lesz a főszerep, a hőmérséklet pedig hétfőn a 35 fok közeli magasságot éri el, a hét közepére pedig meg is haladhatja azt.

Érkezik a kánikula!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top