Aktuális

Segítsünk együtt az iskolakezdésben!

Sokszor segítenénk, de nem vagyunk biztosak benne, hogy adományunk tényleg a legrászorultabbakhoz kerül. A Nők Lapja Café Somával most az iskolakezdésre gyűjt kisdiákoknak. Várunk titeket is!

Segítsünk együtt az iskolakezdésben!Idén ötödik éve, hogy állandó szerzőnk, Soma az ország egyik mélyszegénységben élő telepére: Ózd-Hétesre jár. Hol szórakoztat, hol az inspirálására megszületett  hímzőasszonykört támogatja, hol adományt visz a helyieknek. Idén először fordult elő, hogy az ott élő asszonyok egyike maga kérte, segítsük meg az iskolakezdést adománygyűjtéssel.

Elsősorban általános iskolásoknak való ruhára, cipőre, tolltartóra, iskolatáskára, iskolai szerekre, eszközökre lenne szükség, de minden jól jön, hiszen igen nagy szegénységben élő emberekről van szó. „Fókuszban az iskolakezdés, de természetesen mindennek nagyon örülnek, akár kisebb, akár nagyobb gyerekeknek, sőt felnőtteknek való ruhaneműnek, cipőnek, de hasznos számukra az ágynemű, játék, konyhai eszközök… is” – írja Soma, aki ismét várja az adományokat, és vállalta, hogy el is juttatja a rászorulóknak.

A gyűjtés időpontja: aug. 29. 17.00–19.00-ig
Helyszíne: Sanoma Lapkiadó, Bp. III., Montevideo u. 9.

Várunk mindenkit egy kis beszélgetésre és jótékonykodásra! Köszönettel:
Spitzer Gyöngyi (Soma Mamagésa) és a Nők Lapja Café csapata

A Zöld Pardon is segít
Rászoruló családoknak gyűjtenek feleslegessé vált, de jó állapotú, tanuláshoz szükséges eszközöket a budapesti Zöld Pardon nevű szórakozóhelyen. A kezdeményezés augusztus 31-ig tart. Az összegyűlt adományt segélyszervezeteknek adják a szervezők, rajtuk keresztül jut el a szegényebbekhez.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top