Aktuális

Karkötővel jelezheted, hogy párt keresel

Ami a házasoknak a jegygyűrű, az a szingliknek a műanyag karkötő…

Egy dán–brit házaspár, Rina Mardahl és Rob Young olyan módszert találtak ki, mely szerintük egyszer és mindenkorra megreformálhatja a párkeresést. Úgynevezett „szinglikarkötőket” dobnak piacra, melyek jelzik, hogy a viselőjük egyedülálló, ahhoz hasonlóan, ahogy a jegygyűrű jelzi, hogy valaki házas.

Forrás: dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk

„Felismertük, hogy minden korosztályban egyre több a szingli, ezért új, innovatív módszerekre van szükség, melyek segítik az ismerkedést. Az online társkeresők jelenthetik az egyik megoldást, ezekből azonban hiányzik a kémia, és nem segítenek olyankor sem, amikor a nap folyamán jössz-mész. Korábban egy irodaházban dogoztam 3500 emberrel, és rájöttem, hogy nap mint nap emberek százait látom, akik potenciálisan illenének egymáshoz, de nem tudnak semmit egymás kapcsolati státuszáról” – magyarázta egy brit lapnak Young.

Bár a kezdeményezés dicséretes, a szinglikarkötőkkel már ránézésre is akad némi gond: nevezetesen, hogy leszámítva a rajtuk olvasható MY feliratot, gyakorlatilag semmiben sem különböznek a színes, műanyag tucatkarkötőktől, melyek a mai napig is indokolatlanul sok ember csuklóján figyelnek, függetlenül attól, hogy az illető szingli-e, vagy sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top