Aktuális

5 foknál hűvösebb éjszakák hétvégén

Napos, száraz idő várható a hétvégén, többfelé 26, akár 28 Celsius-fokos meleg lehet délután, a leghidegebb órákban viszont helyenként már csak öt fok körül alakul a hőmérséklet.

5 foknál hűvösebb éjszakák hétvégénPénteken túlnyomóan derült, napos, száraz időre lehet számítani, csak a nyugati határnál lesz időnként több felhő. Nyugaton a délkeleti, keleten az északkeleti szél időnként megélénkülhet. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 5 és 11 fok között valószínű. Északkeleten ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet 22 és 26 fok között alakul.

Szombaton és vasárnap is derült, száraz idő várható. A változó irányú szél is mérsékelt marad. Szombaton a minimum-hőmérséklet többnyire 5 és 12, vasárnap 6 és 12 fok között valószínű. Az Északi-középhegység völgyeiben, a Nyírségben és néhol délnyugaton ennél hidegebb lehet a hajnal. A nappali maximumok szombaton várhatóan 23 és 27, vasárnap 24 és 28 fok között alakulnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top