Aktuális

Időjárás: marad az eső

Szombaton, hétfőn és kedden is esernyőre és gumicsizmára lesz szükségünk, vasárnap azonban trikóban mászkálhatunk. Időjárás.

Igencsak bolondos a szeptemberi időjárás. Az Időkép előrejelzése szerint szombaton többfelé várható eső, délkeleten és északkeleten egy-egy zápor is előfordulhat. A Dunántúl északi felén erős lesz a nyugati-északnyugati szél. Délután maximum 22 °C várható. Ehhez képest vasárnap már nem kell számolnunk az esővel. A hét utolsó napján változóan felhős-napos lesz az idő. Kellemes meleg lesz, az ország nagy részén 19 és 24 °C között alakul a csúcshőmérséklet.

Hétfőn azonban már ne induljunk útnak esernyő nélkül. Térjünk vissza a jól bevált szombati szerelésünkhöz. A hét első napján kezdetben még kellemes őszi idő várható, azonban napközben egy erős hidegfront közelíti meg térségünket, így megnövekszik a felhőzet, és északnyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor, délnyugaton egy-egy zivatar is kialakulhat.  Kedden megerősödik az északnyugati szél, és jelentős csapadékra is számíthatunk. Hűvös, őszi idő lesz.

Időjárás: marad az eső

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top