Aktuális

Esős, de meleg őszi hetünk lesz

Kellemes, őszies hetünk lesz, és a napsütésért cserébe még a záporokat is megbocsátjuk.

Esős, de őszi meleg hetünk leszHétfőn még egy hidegfront súrol bennünket, borongós, de ettől függetlenül jó kis őszi idő lesz. Az Időkép előrejelzése szerint 20 fok körül lesz az országban, északkeleten lehet hűvösebb.

Kedden aztán már többfelé kisüt a nap, igaz, északkeleten előfordulhatnak futó záporok. Akár 23-24 fok körül is alakulhat a hőmérséklet, tehát pont ideális az idő arra, hogy Bringázz a munkába!

A hét második felében is marad a kellemes, őszi meleg, bár az esernyőt ne felejtsétek otthon. A hétvégén kicsit hűvösebb lesz, 19-20 fok körül, és sajnos záporok, zivatarok is lehetnek.

Ezen a héten a szélre érzékenyebbek készüljenek, feszültebbek lehetnek a szokásosnál, a gyerekek pedig kezelhetetlenebbek a Meteoklinika meteogyógyásza szerint. Enyhe fejfájásra pedig jó lehet a citromfű- és borsmentatea keveréke. Fejfájás ide vagy oda, a szerelem elől senki sem menekül a héten…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top