Aktuális

Ősszel is vár Magyarország

Magyarország számos romantikus, festői tájjal büszkélkedhet, és e mesés tájakon jobbnál jobb szálláshelyek várnak minket, akár romantikus vidéki kikapcsolódásra vágyunk, akár néhány kedvencünkkel eltölthető pihentető napra, vagy egy őszi városnéző kirándulásra.

 

 

ABBÁZIA COUNTRY CLUB *** superior

Rejtett kincs az Őrség szívében

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Nemesnép egy kis település az ország dél-nyugati szegletében, az Őrségben. A dimbes-dombos táj kedves falusi hangulata, a túraútvonalak és a termálfürdők mágnesként vonzzák a városi nyüzsgéstől megfáradt, stressztől elcsigázott embert. Az idelátogatókat egész évben számtalan programlehetőség várja (Őrségi Vásár, Őrségi Tökfesztivál)

Érkezzen vidéki romantikázásra párjával, családosan, kutyával vagy lóháton, szállodánkban a család minden tagjára önfeledt pihenés vár.

 

Az Abbázia Country Club kényelmes, tágas apartmanokkal, rusztikus hangulattal, szabadidős szolgáltatások széles körével, tradicionális konyhával és magyaros vendégszeretettel várja vendégeit.
Kutya jó hely! Szeretné legközelebb a vakáció idejére magával hozni kutyusát? Vadregényes erdei túrákra és jó levegőre vágynak? Kutyabarát szálloda lévén kedvencét is sok szeretettel és meglepetés szolgáltatásokkal várjuk! Szállodánk lovas komplexuma ápolt iskolalovakkal és képzett oktatókkal minden lovassporthoz ideális helyszínt kínál. Saját lóval érkező vendégeink lovai számára gondozott boxokat biztosítunk.

Rejtőzzön el a világ szeme elől, és fedezze fel az Őrség rejtett kincseit!

Tekintse meg kedvezményes ajánlatainkat honlapunkon!

Elérhetőség:

Abbázia Country Club*** superior
nemesnep@abbaziagroup.com
www.abbazia-nemesnep.hu

 

Park Hotel Gyula – a Gyulai Várfürdő szomszédságában

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A TELJESEN FELÚJÍTOTT Park Hotel Gyula festői környezetben található a Várfürdővel szemben. Szállodánk a Várfürdőre, illetve a Csigakertre nyíló kilátással várja a vendégeket. Összenyitható szobáink családok részére kiváló elhelyezést biztosítanak. Vendégeink kényelmét szolgálja a Négy évszak Lobby & Bar is. Az étteremben svédasztalos kínálatunkból mindenki ízlésének megfelelően válogathat, kezdve a magyaros ízektől, a nemzetközi konyha specialitásain keresztül a vegetáriánus étrendig, odafigyelve vendégeink speciális igényeire is. Teraszunkról remek panoráma nyílik a szállodát körülvevő volt Almássy kastély parkjára. 

Gyula, a mediterrán hangulatú kisváros, a fák, virágok, vizek városa. A romantikus hangulatú sétálóutca, egyedülálló különleges látványt nyújtó szökőkutakkal. A város történelmi atmoszférája, a környék változatos tája, a kulturális programok és a csodálatos erejű gyógyvíz biztosítja az idelátogatók kikapcsolódását.
A Gyulai Várfürdőben a gyógyvíz különböző megbetegedések kezelésére alkalmas, a fiatalok, illetve családok részére pedig számtalan szórakozási lehetőség kínálkozik. Várhatóan 2013 decemberében pedig megnyitja kapuit az új élményfürdő komplexum, amely 894 m2-nyi vízfelülettel, öt új medencével, csúszdákkal és számos élményelemmel, télen-nyáron várja majd a szórakozni, fürdőzni vágyókat.

Fedezze fel ezt a szép kisvárost, az Alföld gyöngyszemét!

Csomagajánlataink Várfürdő belépővel, svédasztalos reggelivel és svédasztalos vacsorával, masszázzsal: 2 éjszaka már 19.900 Ft/fő ártól

Tel: +36 66 463 711
E-mail: info@parkhotelgyula.hu

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top