Aktuális

Jönnek a hajnali fagyok

Sajnos vége a 20 fok körüli, kellemes időjárásnak. Egyre hűvösebbre, erős szélre, esőre készüljetek a héten. Péntek környékén még hajnali fagy is lehet.

Hétfőn az ország déli részén sok erőre kell számítani, helyenként erős lesz az északkeleti szél is, maximum 15 fok lesz az Időkép előrejelzése szerint.

Kedden aztán egyre nagyobb területen felszakadozik a felhőzet, és egy kicsit melegebb lesz, de 18 foknál többre ne számítsatok. Csütörtökön és pénteken több lesz a napsütés, ugyanakkor nagyon hűvös lesz – szinte novemberi hideg. Hajnalban pedig több helyen fagyhat is.

Hétvégén napos és felhős időszakok váltakoznak majd, és kicsit melegebb lesz, mint az előtte lévő napokon.

Hétfőn enyhe melegfronti hatás érvényesül: fejfájás gyötörheti az erre érzékenyeket a Meteoklinika meteogyógyásza szerint. Ami a héten nagyon fontos, hogy könnyen megfázhat az, aki nem figyel oda magára. A legjobbat akkor tesszük magunkkal, ha nekiállunk az immunrendszerünk erősítésének, mondjuk vitaminokkal és mozgással.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top